Maatwerk Lenneke

maatwerk-foto1-lenneke

Foto 1

Dit bruidje vond de bestaande satijnen bruidsjapon prachtig maar wilde de bovenkant verfraaien. Onze stylliste/coupeuse heeft daarom een compleet andere bovenkant te maken door middel van een hesje/topje dat werd bevestigd aan de bovenkant.

maatwerk-foto2-lenneke

Foto 2

Als eerste is er een tulle basis gebruikt, stap voor stap zijn hier aplicaties op aangebracht precies zoals het bruidje het wilde.

maatwerk-foto3-lenneke

Foto 3

Als afwerking op de randen werd besloten om kraaltjes te gebruiken , dit omdat de bruid geen hals sieraad wilde maar toch een mooie bewerking om haar hals wilde.

maatwerk-foto4-lenneke

Foto 4

De schouder partij wordt hier stap voor stap bekleed met applicaties van kanten stof.

maatwerk-foto5-lenneke

Foto 5

De styliste heeft ervoor gekozen om de aplicaties door te laten lopen over de bruisjapon zodat er 1 geheel ontstaat tussen het hestje/topje en de basis van de bruidsjurk.

maatwerk-foto6-lenneke

Foto 6

Op de achterkant van het hesje/topje worden knoopjes gezet zodat het bruidje makkelijk haar bruidsjapon kan aan en natuurlijk weer uit doen.

maatwerk-foto7-lenneke

Foto 7

Zie hier het uiteindelijke resultaat van de bruidsjapon van de voorkant, van strapless naar een complete metamorfose en nu een boothals verfraaid met diverse applicaties en borduursels.

maatwerk-foto8-lenneke

Foto 8

Het uiteindelijke eindresultaat van de bruidsjapon van de achterzijde ook hier is goed het verschil te zien van strapless naar een compleet nieuwe bovenkant, Ook hier kwamen de wensen van de bruid en het uiteindelijke resultaat geheel overeen.