Top cleaning trouwjurk stomerij

Top Cleaning Trouwjurk

Top cleaning van trouwjurken dat is wat trouwjurkstomerij.com dagelijks doet. Het is dan ook logisch dat vele bruidjes en bruidegommen hun trouwkleding al hebben laten reinigen bij De trouwjurkstomerij van Nederland. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we een Top cleaning bedrijf zijn dat al meer dan 15 jaar actief is in het reinigen en stomen van bruidskleding. Voor een Top cleaning resultaat is het van groot belang dat je je trouwjurk of trouwpak zo snel mogelijk laat reinigen of stomen. Hoe sneller je je trouwjurk of trouwpak laat reinigen of stomen hoer beter het resultaat zal zijn. Top cleaning zal dan het resultaat zijn.

Top Cleaning prijzen

Top cleaning voor een eerlijke en goede prijs. Dat is waar trouwjurkstomerij.com garant voor staat. Wij komen de bruidsjapon eventueel in combinatie met je trouwpak gratis halen en ook weer netjes thuis bezorgen. Dus je hoeft de deur niet uit om je kostbare trouwpak en bruidsjurk te laten reinigen of stomen. Dit verzorgt trouwjurkstomerij voor u. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, wij reinigen je bruisjurk al voor slechts € 139. Een trouwpak reinigen we voor € 29. Kijk op onze site naar de voorwaarden en prijzen voor de laagste prijzen voor het reinigen van je bruidskleding. Top cleaning dat is waar het allemaal om draait bij trouwjurkstomerij.

Reparatie van uw bruidskleding

Top cleaning is niet het enige wat trouwjurkstomerij doet. Ook reparaties aan trouwpak of trouwjurk kunnen we voor je verzorgen. Dit is weer zo’n extra service die trouwjurkstomerij voor je kan doen. Waarom? Omdat we niet alleen zijn gespecialiseerd in het reinigen of stomen van trouwjurken en trouwpakken maar ook gediplomeerde coupeuses hebben die de bruidsjurken met de grootste zorg voor je opstrijken maar deze dus ook kunnen repareren indien nodig. Kortom Top cleaning betekend bij trouwjurkstomerij ook top service. En dit alles voor super lage prijzen en de garantie dat je kostbare trouwjurk of trouwkostuum in goede handen is, namelijk in de handen van gediplomeerde coupeuses die alles perfect en met liefde voor het vak voor je verzorgen.

Lees meer over onze werkwijze.

Top cleaning trouwjurk service