Uw trouwjurk laten reinigen? Laat uw trouwjurk reinigen in onze stomerij

Smerige trouwjurk reinigen

U heeft een smerige trouwjurk die u wilt laten reinigen. Laat uw trouwjurk reinigen bij Trouwjurkstomerij.com, hier bent u aan het juiste adres. Je trouwjurk is erg smerig en vuil geworden op je fantastische dag. En dat is natuurlijk ook logisch, een sleep die over de grond gaat! Die leuke locatie voor trouwfoto’s in het bos! Het was misschien erg warm dus zweten is dan onvermijdelijk. Allemaal geen probleem. Tenminste als je niet meer te lang wacht en je kostbare trouwjurk laat reinigen bij Trouwjurkstomerij.com. Dé specialist voor het reinigen van je trouwjurk, kinderbruidskleding en alle accessoires.

Trouwjurk reinigen

Hoe gaan we te werk?

Om je trouwjurk goed te kunnen reinigen willen we graag weten van welke stoffen je trouwjurk gemaakt is. Dit omdat elke stof een eigen behandeling nodig heeft wat betreft het reinigen. Verder is het belangrijk of je bruidsjurk meerdere kleuren heeft en of je trouwjurk “bewerkt” is met bijvoorbeeld kralen of andere dingen.

Gratis haal en breng service

We komen je trouwjurk gratis halen en als deze klaar is met reinigen ook weer gratis bezorgen. Door onze ervaring in het reinigen van je trouwjurk is deze in goede handen en geven we je 100% garantie. Wacht er vooral niet te lang mee want hoe langer je vlekken en vuil laat zitten hoe moeilijker het zal worden deze te reinigen.

Klik hier om een afspraak te maken