Trouwpak reinigen

Trouwpak laten reinigen

Welkom bij Trouwjurk stomerij.com
De specialist voor het reinigen van trouwpakken

Laat uw trouwpak reinigen en stomen

Het reinigen van je trouwpak, trouwkostuum, pak of kostuum is bij trouwjurkstomerij.com in vakkundige handen. Het hele reinigingsproces, van het stomen/reinigen en zelfs tot het persen/strijken houden we in eigen hand. Bij elke stap tijdens het trouwpak reinigen controleren we constant de kwaliteit. Hierdoor kunnen we garanderen dat je trouwpak, trouwkostuum, pak of kostuum met de grootste zorg voor je wordt gereinigd. Met meer dan 15 jaar ervaring in de trouwbranche is je trouwpak bij trouwjurkstomerij.com in goede handen.

We hanteren zeer scherpe prijzen voor het reinigen van je trouwpak en als je trouwpak samen met de trouwjurk wordt gereinigd dan halen we het trouwkostuum of trouwpak gratis bij je op en wordt deze ook weer netjes bij je aan de deur terug bezorgt. Uiteraard reinigen naast het trouwpak reinigen ook alle andere accessoires zoals stropdassen, pochet en overhemden zodat je hele combinatie weer fris gereinigd en schoon terug komt.

Klik op deze link voor prijzen trouwpak reinigen.

3 tips voor het verzorgen van uw trouwpak of trouwkostuum

Een mooi en goed passend kostuum is een waardevol bezit. Door het goed te onderhouden kun je de levensduur ervan flink verlengen.

  • Draag uw pak één dag en gun het een dag rust, dan kan het zijn oorspronkelijke vorm weer aannemen.
  • Ontkreuk je pak door het even in de badkamer te hangen. De warmvochtige lucht herstelt de vezelvorm.
  • Bij regelmatig dragen kun je je kostuum het beste om de 2 maanden laten stomen en in model brengen.
laat uw trouwpak reinigen
Is uw trouwpak vies of smerig geworden? Laat uw trouwpak reinigen!